Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.


PANESTETIC ZONER


ZONER on Panestetic Technologyn laboratoriossa Italiassa kehitetty ja valmistettu laite. ZONER takaa konkreettisia tuloksia jo ensimmäisestä käyttökerrasta. Laitteessa on seuraavat hoitomenetelmät:


Radiolift

Resistiivinen RF-hoito, joka palauttaa solutoimintaa kasvattamalla elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tuloksena on ryppyjen väheneminen, ihon nuorentuminen ja kudoksen kiinteytyminen.

Biostimcell

Biostimulaatio, joka aktivoi ääreisverenkiertoa 855 nm infrapunavalosäteilyllä.

Mesoporaatio

Elektroporaatio parantaa ihon läpäisevyyttä mahdollistamalla kosmeettisten aktiivisten ainesosien imeytymistä, tuottamalla pitkäkestoisia tuloksia ja takaamalla vaikuttavien aineiden imeytymisen syvälle kudoksiin.

Zoner -laitteelle kehitetty tehokas anti-age vaikutteinen 60 minuutin kasvohoito on myös erittäin miellyttävä asiakkaalle. Hyviä tuloksia ilman toipumisaikaa!

Jokaista kolmea hoitomuotoa voidaan käyttää myös erikseen peruskasvohoitojen yhteydessä. Kolmivaiheisin anti-age hoidon hinta 129€.
SUOSITUS: 4-6 hoitokertaa 10 päivän välein ihotyypin sekä ikääntymisen merkkien mukaan.


Greenpeel yrttisyväkuorintahoidot

 
GREEN PEEL yrttisyväkuorinta Classic

Alkuperäinen GREEN PEEL yrttisyväkuorinta kehitettiin 60 vuotta sitten Christine Schrammekin toimesta. Classic-hoito on neljästä hoitovaihtoehdosta vahvin. Sen tavoitteena on ihon uudistaminen täysin viidessä päivässä. Yrttihieronnan aikana epidermiksen ylin kerros kuoriutuu pois, verenkierto ja aineenvaihdunta tehostuvat sekä ihon uusiutumisprosessit aktivoituvat. GREEN PEEL yrttisyväkuorinta Classic -hoito on kaksivaiheinen eli siihen kuuluvat yrttisyväkuorinta sekä Beauty Finish -jälkihoito viiden päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta.
TAVOITE: ihon uusiutuminen

GREEN PEEL Energy

GREEN PEEL Energy tuo näkyvästi uutta energiaa iholle. Toiseksi vahvin hoitomenetelmä virkistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ihossa, jolloin ihon rakenteet alkavat luonnollisesti korjaantua ilman kuoriutumisefektiä. Hoitomenetelmä antaa iholle energiaa, jota se tarvitsee solujen uusiutumiseen.
TAVOITE: ihon uudistaminen

GREEN PEEL Fresh Up

GREEN PEEL Fresh UP on menetelmistä hellävaraisin. Sen tavoitteena on virkistää ja stimuloida ihoa ilman kuoriutumisefektiä. Luonnolliset yrtit aktivoivat verenkiertoa, jolloin ihohuokoset avautuvat ja iho on erittäin optimaalisessa tilassa vastaanottamaan aineosia. GREEN PEEL Fresh Up sopii kasvojen lisäksi myös muille kehon osille, jotka kaipaavat virkistystä.
TAVOITE: ihon virkistäminen

GREEN PEEL Glamour

GREEN PEEL Glamour on 30 minuutin pikakasvohoito, joka antaa välitöntä raikkautta ja kuulautta iholle. Yrttejä hierotaan iholle vain minuutin ajan, mutta tässä ajassa ihon elpyy, kun verenkierto ja aineenvaihdunta tehostuvat. Lyhyt hoito voidaan tehdä juuri ennen tärkeää menoa tai juhlapäivää.
TAVOITE: ihon heleyttäminen-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Miraque Magneettiripset  Design in FinlandPitkän tuotekehityksen tuloksena mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Tuotteemme kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. 

Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja ovat huolellisesti käsin valmistettuja. Ripset ovat valmistettu tarkoin valikoidusta, laadukkaimmasta synteettisestä silkkikuidusta. Tuotteissa käytetyt magneetit ovat markkinoiden pienimmät ja niiden teho on aivan omaa luokkaansa. 

Valikoimassamme on kuusi erilaista uniikkia mallia, joista löydät aina sopivat, niin päivä- kuin iltakäyttöön.
Tee haluttu meikki ensin valmiiksi ja viimeistele katseesi näillä hurmaavilla ripsillä. Kun kriteerinäsi on ripsen täydellinen istuvuus, luonnollisuus, korkea laatu ja tuotteen pitkä käyttöikä valitse aito ja alkuperäinen Miraque magneettiripsi, olet sen ansainnut.

s miraque yritys
-----------------------------------------------------------------------------------------------------


        

Instant Effects Eye Lift Silmänympärysseerumi:

Instant Effects Silmänympärysseerumi häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänalusia ja kiinteyttää sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti vain 15 minuutissa. Tuotteen teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jonka ansiosta verenkierto ja aineenvaihdunta tehostuvat ja tekevät ihosta selkeästi kiinteämmän. Myös turvotus ja tummuus silmänympärysalueella vähenevät. Tuote nostaa ihon energiatasoa jopa 57 %:a. Saat virkeän ja levänneen ilmeen vain 15 minuutissa. Tuotteen täysi teho saadaan 12 tunnissa.  Iho kosteutuu vähintään 74 %:a 12 tunnin aikana. Hinta 39€

 

Instant Effects Lip Plumper Huuliseerumi:

Instant Effects Huuliseerumi tekee huulista 2 minuutissa täyteläisemmät, pehmeämmät, tarkkarajaisemmat sekä väriltään kirkkaammat. Tuote ei pistele eikä ärsytä huulia. Tuotteen teho perustuu patentoituun happiteknologiaan, jonka ansiosta nesteeseen sitoutetusta hapesta 90 % sitoutuu huuliin ja vain 10 % haihtuu ulkopuolelle. Tuotteen ansiosta huulten verenkierto vilkastuu, mikä tekee huulista pulleammat ja intensiivisemmän sävyiset. Happeen perustuva prosessi on täysin luonnollinen. Yhden käyttökerran vaikutus kestää jopa 4 päivää. Hinta 39€

 

Instant Effects Lash Volumiser Ripsiseerumi:

Instant Effects Ripsiseerumi tekee ripsistä 20 % paksummat vain 2 minuutissa. 14 päivässä ripsistä saadaan 20 % pidemmät ja jopa 40 % tuuheammat. Tuotteen teho perustuu happiteknologiaan, minkä avulla jokaiseen yksittäiseen ripsikuituun kuljeteaan happea. Tuotteen ansiosta ravintoaineet pääsevät kulkemaan ripsessä tehokkaammin ja ripset tulevat hoidetuksi luonnollisesti juuresta latvaan. Tuote tekee ripsistä vahvemmat sekä korjaa jo syntyneitä vauroita. Ripsiseerumia voidaan käyttää myös kulmakarvoihin. Hinta 49€

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ihon hyvinvointi alkaa oikeasta puhdistuksesta!


Dermaviduals- ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita. Siksi ne soveltuvat kosmetiikalle herkityneelle iholle sekä atooppikoille ja psoriaatikoille erityisen hyvin.

DMS®-Reinigungsmilch
Hoitava DMS®-pohjainen puhdistusmaito on erityisen hellä kuivalle ja arallekin iholle. DMS®-aineosien ansiosta se hoitaa ja suojaa ihoa puhdistuksen aikana ja muodostaa erinomaisen perustan ihonhoidolle. Ei sisällä tensidisiä eli pinta-aktiivisia aineosia eikä emulgaattoreita, eikä siten kuivata ihoa. Sopii myös meikin poistoon.
Reinigungsgel
Puhdistusgeeli sopii kaikille ihoille ja myös meikin poistoon. Miedot sokeritensidit eivät huuhdo iholta sen omaa suojaavaa rasvaa. Puhdistusgeeliin ei myöskään ole lisätty vaahtoavia aineosia, jotka saattaisivat ärsyttää arkaa ihoa. Raikkaan tuoksuinen geeli sisältää sitruunaruohoöljyä.
Gesichtstonic
Virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet. Sopii myös rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen. Sisältää kurkku-uutetta, kosteuttavia aineosia ja pantenolia.
Gesichtslotion M
Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa vahvistava kasvovesi Gesichtslotion M sisältää peltokortetta, kurkku-uutetta, D-pantenolia ja kosteuttavia aineosia. Kurkku-uute supistaa huokosia ja virkistää ihoa. Peltokorteuute sisältää ihoa vahvistavaa piihappoa, saponiineja ja flavonoideja.
DMS®-Peelingcreme
DMS®-pohjainen, jojobavaharakeita sisältävä kuorintavoide. DMS®-aineosien ansiosta kuorintavoide suojaa ihoa kuorinnan aikana. Jojobarakeet irrottavat hellävaraisesti kuollutta hilseilevää sarveissolukkoa. Ei sisällä tensidisiä aineosia eikä emulgaattoreita.
                                 


Iholla on monia erityistarpeita

Novrithen mit DMS®
DMS®-pohjainen hoitovoide on suunniteltu erittäin herkän
ihon tarpeisiin: se sopii kuivalle, ärtyneelle ja atoppiselle iholle. Tasapainottaa ihon kosteuspitoisuuden ja palauttaa ihon luonnollisen suojan. Lisäksi se ehkäisee välttämättömien rasvahappojen puutteesta johtuvia iho-ongelmia. Voide on koostumukseltaan erittäin kevyt. Novrithen® sisältää ureaa, helokkiöljyä ja DMS®-aineosia: urea kohottaa ihon kosteuspitoisuutta ja helokkiöljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, mm. gammalinoleenihappoa ja linolihappoa, jotka ovat olennaisen tärkeitä aineosia ihon suojatoimintojen kannalta.

Süüsmoon®-Lotion N
Nanopartikkelisuihke sopii sekä atooppiselle kuivalle että pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Nanopartikkelit koostuvat fosfatidyylikoliinista, jota esiintyy luonnostaan solukalvossa. Ne sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, kuten linolihappoa, jota iho tarvitsee, mutta ei pysty itse tuottamaan. Süüsmoon® -Lotion N korjaa ihon sarveiskerroksen vaurioita ja ehkäisee ihon kuivumista. Yhdessä esimerkiksi DMS® Basiscreme High Classic Plus -voiteen kanssa se lievittää atooppisia iho-oireita nopeasti. Sellaisenaan käytettynä se tasapainottaa tehokkaasti pintakuivan epäpuhtaan ihon toimintaa.

Oleogel N
Vedetön dermaviduals® -voide on suunniteltu erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle. Se sisältää hoitavia kasviöljyjä ja vahvistavia aineosia kuten ureaa ja helokkiöljyä. Fosfatidyylikoliinin ansiosta se imeytyy ihoon nopeasti. Oleogel N on erittäin riittoisaa ja sen sisältämät rasva-aineet hoitavat ihoa tehokkaasti. Välttämätön gammalinoleenihappo ehkäisee ihon tulehdusreaktioita. Urea hillitsee kutinaa. Oleogel N myös suojaa ihoa liialliselta kosteuden haihtumiselta.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------Skingain
- markkinoiden monivaikutteisin ja tehokkain kollageeni-ravintolisä.
Vanhetessamme ihomme menettää biologisen kykynsä tuottaa tarpeeksi kollageenia ja elastiinia, jotka pitävät ihon kiinteänä ja elastisena. Samanaikaisesti alkaa ihon tukikudoksen rappeutuminen. Nämä muutokset johtavat vanhenemisilmiöihin, jotka näkyvät ihon kuivumisena ja ohenemisena, rypistymisenä ja juonteina.

Skingain on uusi, luonnonmukainen keino hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Skingain koostuu ainutlaatuisesta 1. ja 2. tyypin kollageeni yhdistelmästä. Kollageeni on luonnollinen proteiini. 30% kehon proteiinipainosta on kollageenia ja ihon sisältämästä proteiinista jopa 75% on kollageenia.Elimistön kyky muodostaa kollageenia alkaa heikentyä jo 25 vuoden iästä lähtien.

Sen lisäksi, että kollageeni on tärkeä ihon rakennusaine, sillä on tärkeä osa myös kehon muissa osissa.
Kollageenilla on suuri vetolujuus ja se on päärakennusaine myös rustoissa, nivelsiteissä, jänteissä, luissa ja hampaissa.
Tutkimukset vahvistavat, että Skingain aktiiviaineosilla on positiivinen vaikutus myös luitten terveyteen ja nivelpohjaisiin vaivoihin.
Annostus 1-2 annospussia vuorokaudessa 3okpl/ 46.90€.

Skingain laadun ja tehon takaa norjalainen, maailman kuulu terveystuotteita yli 25 vuotta valmistanut Med-Eq as, jonka tuotteita myydään jo yli 40:ssä maassa.

                           

SKINGAIN-ravintolisä kotikäytössä, yhdistettynä alla olevaan hoitoon hoitolassa antavat loistavia tuloksia ihon kiinteyden ja kimmoisuuden hoidossa!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kollageeni-induktiohoito

Elektroninen mikroneulaus on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihoa ja viedä tarpeellisia aktiiviaineita syvälle ihoon. Mikroneulauksessa ohuet neulat läpäisevät ihon, mikä aktivoi ihon luonnollisen paranemisprosessin. Solut vapauttavat kasvutekijöitä, mikä kiihdyttää ihon omaa kollageenituotantoa. Tämä tapahtumaketju vie aikaa ja ihon kunnossa tapahtuu suotuisia muutoksia jopa 3 kuukauden ajan. Ihanteellisiin tuloksiin päästään sarjahoidolla.

eDermastamp-hoito on kollageenituotannon käynnistämishoito iholle hienoihin ryppyihin, vesirokko- tai aknearpiin, ihomuutoksiin joita ovat auringon paksuunnuttama iho, ikääntymisen myötä syntyneet juonteet tai vain virkistyshoidoksi iholle.

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeisiin. Käymme läpi hoidon tavoitteet ja teemme hoitosuunnitelman sarjan kestosta sekä hoitojen aikavälistä. Yleensä hoito uusitaan 4-6 viikon välein poikkeuksena arpi hoidot, missä hoitoväli on 6-10 viikkoa.

eDermastamp on ainoana mikroneulauslaitteena maailmassa luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi sekä Euroopassa että USA:ssa ja sen jokainen osa moottorista käsikappaleeseen ja hoitopäähän on suunniteltu ja valmistettu korkeatasoisten laatustandartien mukaisesti.

                  TERVETULOA!


Kauneushoitola Inka, Syväyksenkatu 1, 89600 Suomussalmi, puh. 0404-190 901

  näytä normaaliversio » Ylös