Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.
                        
 

RevitaLash®:in on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff, lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle-vaimolleen. Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat, harvat ja katkeilleet. Kuten kuka tahansa nainen, Gayle kärsi kauniiden ripsiensä menettämisestä.

Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä, tohtori Brinkenhoff uskoi vankan kokemuksensa turvin voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas näyttämään uudistuneen terveiltä, vahvoilta ja kauniilta.

Yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa Tri Brinkenhoff kehitti RevitaLash®:in, ripsien hoitoaineen, joka vain muutamien viikkojen käytön jälkeen sai Gaylen ripset näyttämään entistä kauniimmilta ja elinvoimaisemmilta. Uusi ja ainutlaatuinen kosmeettinen hoitotuote oli syntynyt ja RevitaLash® oli täydellinen nimi tälle ihmeelliselle tuotteelle! 

Hinnat 99€/2ml    130€/3,5ml

Tutustu lisää revitalash.fi

RevitaLash® Advanced – ripsien hoitoaine


-----------------------------------------------------------------------------------------------
                

Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?


dermaviduals®-ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS®-voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS®-rakenne täydentää soluväliainetta kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita.

Dermaviduals DMS® Basiscreme-hoitovoiteet sisältävät arvokkaita kasvipohjaisia vaikutusaineita ja niiden rakenne vastaa ainutlaatuisella tavalla ihon sarveiskerroksen rakennetta. Patentoitujen DMS®-voiteiden sisältämät fosfatidyylikoliini ja seramidit vahvistavat ihon luonnollista suojaa.

DMS®-voiteiden ihoa hoitava ja suojaava vaikutus kestää tutkitusti pidempään kuin tavanomaisen emulsiorakenteisen ihonhoitotuotteen, jonka homogenointiin ja stabilointiin käytetään yleensä synteettisiä emulgaattoreita. Nämä voivat pitkäaikaisessa käytössä liuottaa iholta sen omaa luonnollista rasvaa. dermaviduals®- voiteet eivät sisällä emulgaattoreita, säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eivätkä hajusteita. Siksi dermaviduals®- tuotteet eivät aiheuta ihon ärtymistä eivätkä herkistymistä pitkäaikaisessakaan käytössä ja ne sopivat erityisen hyvin herkälle ja ongelmaiholle.

Erilaisilla liposomi- ja nanopartikelitiivisteillä, kasviuutteilla sekä hoitavilla öljyillä hoitovoiteesta saadaan täysin yksilöllinen.


                                 -------------------------------------------------------------------------------------------

      


              


Meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Suomessa upeat ARTDECO-tuotteet ovat saatavina kosmetologeilta ja meikkiasiantuntijoilta kosmetiikan erikoisliikkeistä ja kauneushoitoloista.

            ---------------------------------------------------------------------------------------

Kauneushoitola Inka, Syväyksenkatu 1, 89600 Suomussalmi, puh. 0404-190 901

  näytä normaaliversio » Ylös